Deze meisjes zijn al jaren beste vriendinnen, maar hadden elkaar nog nooit gezien. Hun eerste ontmoeting zal je echt ontroeren

Geen categoriejun 28 2015, 14:00
De kracht van vriendschap is heel erg groot.
Sarah en Paige zijn al jaren de allerbeste vriendinnen. Op zich is dat wonderlijk, want de twee hebben elkaar nog nooit gezien. Ze hebben alleen gesprekken met elkaar gevoerd via internet, en konden zo lief en leed met elkaar delen. Dat hadden ze allebei wel een beetje nodig: beide meisjes hebben namelijk een onderontwikkelde arm en kennen in hun omgeving niemand anders met die aandoening.
vlcsnap-2015-06-28-12h51m00s170
Hun moeders brachten ze met elkaar in contact, zodat ze steun zouden kunnen hebben bij lotgenoten. Maar Sarah en Paige werden nog veel meer: ze werden hartsvriendinnen, ondanks dat ze ieder aan een andere kant van de wereld woonden. Elke dag praatten ze met elkaar, maar ze zagen elkaar nooit in het echt.
Tot nu, dus. Voor het eerst zagen de meisjes elkaar met hun eigen ogen. En ja, zoals je misschien al denkt. De ontmoeting is ontroerend en verterend tegelijkertijd. Gelukkig voor ons zijn er beelden:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/The-Born-Friends-Family-Portrait-a-unique-friendship-brought-together-by-Skype.mp4"][/video]
Als je je hart op z'n minst daar niet een beetje van smelt...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten