Deze oma, moeder en dochter claimen door te kunnen gaan voor zusters. Wat denk jij?

Deze oma, moeder en dochter claimen door te kunnen gaan voor zusters. Wat denk jij?

Drie generaties vrouwen, en leeftijden die decennia uit elkaar liggen. Maar, ze beweren aangezien te worden voor zussen. Zou dat jou ook kunnen overkomen?

Zou jij geloven dat je met drie zussen te maken had als deze drie vrouwen zich voor je neus opstelden? Volgens de dames in kwestie worden ze in ieder geval wél vaak aangezien voor zussen. En dat terwijl Gwen Slade (65), Jemima Slade (44) en Lily Slade (16) eigenlijk grootmoeder, moeder en dochter zijn. Moeder Jemima beweert:

"We lijken meer op zussen, mensen denken dat we zussen zijn en we kunnen ook trots onze kleren delen."

Van een afstandje lijken de drie vrouwen ook echt een punt te hebben, maar als je foto's ziet van dichtbij, is het toch vrij duidelijk wie de moeder is, en wie de grootmoeder. Kijk namelijk maar eens naar al déze foto's:

Met andere woorden: leuk geprobeerd. Maar deze vrouwen gaan het natuurlijk nooit redden bij deze tweelingzussen en hun moeder:

Of wel soms?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
moeder dochter Grootouders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties