Een nieuwe rage is geboren: vrouwen twitteren massaal foto's van zichzelf zonder make-up

Een nieuwe rage is geboren: vrouwen twitteren massaal foto's van zichzelf zonder make-up

Deze schoonheidskoningin werd onlangs zwaar onder vuur genomen omdat ze er ietwat anders uitziet zonder make-up.

Isabelle Noel is een schoonheidskoningin uit North Carolina, Amerika. Ze staat bekend als een ontzettend mooie dame die het hart ook nog eens op de juiste plaats heeft.

Helaas werd zij onlangs het doelwit van een pestcampagne op Twitter. Het begon met deze tweet, waarin twee foto's worden getoond, één van Isabelle met make-up en één zonder:

Behoorlijk beledigend, natuurlijk, maar Isabelle had het perfecte antwoord. In plaats van terug te schelden of boos te worden begon ze een heel nieuwe internetrage: vrouwen die - trots - foto's van zichzelf zonder make-up online zetten.

Korte tijd later deden allerlei andere vrouwen die bekend zijn in Amerika mee. Zie deze tweet van Gretchen Carlson van Fox News:

En deze van Miss Delaware Teen USA, Amanda Debus:

Miss Santa Clara (een andere regio in Amerika) deed er nog een schepje bovenop:

De boodschap die deze vrouwen hebben voor de rest van de wereld - en dan met name voor internetpestkoppen die het blijkbaar van het grootste belang vinden dat vrouwen altijd voldoen aan een verzonnen en subject schoonheidsideaal? "We zien er altijd goed uit. En wat jij daarvan vindt is ons om het even."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Vrouwen Make-up

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties