Deze vader wordt een meester in het stijlen van z'n dochters haar. Maar wat hij daarna deed maakt hem écht de supervader van de eeuw

Deze vader wordt een meester in het stijlen van z'n dochters haar. Maar wat hij daarna deed maakt hem écht de supervader van de eeuw

Deze vader is met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding 'hoe word ik de beste vader allertijden'!

Het is voor veel meisjes toch wel een groot probleem. Ze houden van mooi haar en mooie kapsels, en mama is vaak beschikbaar om te vlechten, pony's aan te leggen of staartjes te maken. Maar soms heeft mama gewoon geen tijd. Of - zoals Emma - omdat je alleen maar een vader hébt. Dan heb je een probleem.

enhanced-21466-1444251147-5Maar Emma's vader Philippe zag daar een schone taak voor zichzelf weggelegd. Waarom zouden alleen moeders het haar van hun dochters mogen doen? Er is geen reden waarom vaders hun dochters niet blij zouden kunnen maken met een speciale coupe. En dus ging Philippe in de weer. Wat bleek? De man bleek er talent voor te hebben! Binnen de kortste keren was Emma het mooiste meisje van haar klas, door de haarkunsten van haar vader:

dochterhaar2Maar Philippe stopte daar niet. Hij besloot z'n kennis te delen, en begon de 'Dads and Daughters'-haarcursus, waar ook andere vaders konden leren hoe z'n hun dochtertjes zielsgelukkig konden maken met een prachtig nieuw kapsel. Het werd een belachelijk groot succes:

dochterhaar3Philippe is heel trots op wat hij bereikt heeft:

Ik heb een Dads en Dochters-cursus in het leven geroepen om andere vaders te helpen leren hoe ze iemands haar moeten doen. We hadden een kleine klas vol vaders die de basis hebben geleerd over borstelen, staartjes, vlechten en knotjes. De opkomst was geweldig! Ik ben zo trots op deze vaders voor het aanmelden en bouwen!

En geef Philippe eens ongelijk. Kleine meisjes willen prachtig haar. En vaders willen hun dochters gelukkig maken. Wat zou het toch prachtig zijn als dit gewoon altijd te combineren valt!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
kappers haar vaders Dochters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties