Deze vader wordt een meester in het stijlen van z'n dochters haar. Maar wat hij daarna deed maakt hem écht de supervader van de eeuw

Geen categorieokt 10 2015, 12:00
Deze vader is met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding 'hoe word ik de beste vader allertijden'!
Het is voor veel meisjes toch wel een groot probleem. Ze houden van mooi haar en mooie kapsels, en mama is vaak beschikbaar om te vlechten, pony's aan te leggen of staartjes te maken. Maar soms heeft mama gewoon geen tijd. Of - zoals Emma - omdat je alleen maar een vader hébt. Dan heb je een probleem.
enhanced-21466-1444251147-5Maar Emma's vader Philippe zag daar een schone taak voor zichzelf weggelegd. Waarom zouden alleen moeders het haar van hun dochters mogen doen? Er is geen reden waarom vaders hun dochters niet blij zouden kunnen maken met een speciale coupe. En dus ging Philippe in de weer. Wat bleek? De man bleek er talent voor te hebben! Binnen de kortste keren was Emma het mooiste meisje van haar klas, door de haarkunsten van haar vader:
dochterhaar2Maar Philippe stopte daar niet. Hij besloot z'n kennis te delen, en begon de 'Dads and Daughters'-haarcursus, waar ook andere vaders konden leren hoe z'n hun dochtertjes zielsgelukkig konden maken met een prachtig nieuw kapsel. Het werd een belachelijk groot succes:
dochterhaar3Philippe is heel trots op wat hij bereikt heeft:
Ik heb een Dads en Dochters-cursus in het leven geroepen om andere vaders te helpen leren hoe ze iemands haar moeten doen. We hadden een kleine klas vol vaders die de basis hebben geleerd over borstelen, staartjes, vlechten en knotjes. De opkomst was geweldig! Ik ben zo trots op deze vaders voor het aanmelden en bouwen!
En geef Philippe eens ongelijk. Kleine meisjes willen prachtig haar. En vaders willen hun dochters gelukkig maken. Wat zou het toch prachtig zijn als dit gewoon altijd te combineren valt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten