Deze vrouwen gaan op een date, en lieten de make-up over aan kleine meisjes. De resultaten zijn even schattig als hilarisch

Deze vrouwen gaan op een date, en lieten de make-up over aan kleine meisjes. De resultaten zijn even schattig als hilarisch

De eerste afspraak van enkele vrouwen komt eraan, dus het is tijd voor de broodnodige uiterlijke voorbereidingen. En daarvoor kan je niemand beter in de arm nemen dan kleine meisjes... toch?

Deze jonge vrouwen dromen van hun prins op het witte paard, en gaan 'm misschien ontmoeten vanavond. Spannend! Maar voor het zover is moeten er nog wel wat noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen worden. De meiden willen er op hun paasbest uitzien. Niet alleen qua kleding, maar ook hun make-up moet picobello in orde zijn. En wie kan je daar beter voor inschakelen dan een stel enthousiaste en creatieve kleine meisjes.

Nietwaar?

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Little-Girls-Help-Women-Get-Ready-For-A-First-Date-Cosmopolitan.mp4"][/video]
.

Nou ja, misschien toch niet...

vlcsnap-2015-09-03-16h23m38s155

Of, hmm, leuk geprobeerd, maar op een date?

vlcsnap-2015-09-03-16h24m05s178

Iets voor als je in het circus werkt?

vlcsnap-2015-09-03-16h23m20s201

Misschien was het toch niet zo'n geslaagd experiment. Maar hoe dan ook staat één ding als een paal boven water: met z'n allen hebben de meiden van verschillende generaties een hoop lol. En net als het vinden van Mr. Perfect, is óók dat een heleboel waard!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
meisjes dating Make-up

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties