Dief dringt huis binnen. Dan geeft opa zijn kleinzoon een gouden tip om zichzelf en zijn familie te beschermen

Dief dringt huis binnen. Dan geeft opa zijn kleinzoon een gouden tip om zichzelf en zijn familie te beschermen

Een 21-jarige boef dacht dat het een goed idee was om in te breken in het huis van deze grootvader, die toevallig zijn kleinzoon op bezoek had. Dat bleek echter niet zo'n puik plan te zijn van de inbreker.

Stomverbaasd waren de 77-jarige Robert Shuster en zijn 74-jarige vrouw Linda toen middenin de woonkamer ineens een 21-jarige inbreker stond. Ze dachten eerst nog dat het hun kleinzoon was, die ook op bezoek was in het huis, maar hij was het dus niet: ze stonden oog in oog met een echte insluiper.

Maar Robert liet zich niet kisten. Niet zomaar, in ieder geval. En dus vroeg hij z'n kleinzoon om z'n pistool te halen die in het huis lag, precies voor gevallen zoals deze. Maar zelfs met pistool was de 21-jarige inbreker niet bereid om te vertrekken, en viel in plaats daarvan Roberts kleinzoon aan.

Dát was een verkeerde beslissing. De kleinzoon vuurde een schot, en de inbreker kon worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Einde van het verhaal? Robert is ongedeerd. En hij zou het allemaal nog een keer opnieuw doen als er wederom een onverlaat zo onverstandig was om de woonkamer van de Shusters binnen te sukkelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties