Stekeblind, maar toch een ware make-upkunstenares. Dit beeldschone meisje doet het onmogelijke

Stekeblind, maar toch een ware make-upkunstenares. Dit beeldschone meisje doet het onmogelijke

Lucy Edwards is een ware professional als het aankomt op het aanbrengen van make-up. Waarom dat in haar geval een zéér bijzonder gegeven is.

Internet, ontmoet Lucy.

enhanced-5902-1431093919-7

Lucy is een 19-jarig vrolijk meisje, en zoals wel meer leeftijdsgenoten weet ze het één en ander over make-up. Welnu, ze weet er wel wat meer over dan de gemiddelde vrouw, getuige in ieder geval haar YouTube-kanaal die helemaal afgeladen is met make-up- en beautytips. Onder de naam "Yesterday's wishes" publiceert Lucy iedere week weer een nieuwe video waarin ze uitlegt hoe je je zelf op de mooist mogelijke manier opmaakt.

En nu denkt u misschien: die Lucy, die is wel goed, maar wat zij doet doen vele, vele vrouwen haar na. En dat klopt misschien ook. Ware het niet dat Lucy één heel grote handicap heeft waardoor zichzelf opmaken voor de roodharige schoonheid allesbehalve sinecure is en dat is: Lucy is blind.

Ja, echt. Maar Lucy laat zich niet door haar blindheid stoppen:

Ik maak mezelf graag mooier, omdat me dat ook aan de binnenkant beter over mezelf laat voelen. Ik weet dat de media een hoop onzin vertelt over of je wel make-up nodig hebt en ga zo maar door... Ik denk niet dat ik het in het bijzonder nodig heb, maar het is gewoon iets waardoor ik me goed ga voelen om mezelf.

En met die woorden.. laten we dan maar eens kijken hoe Lucy, ondanks haar blindheid, vrouwelijke internetters leert hoe ze zich prachtig kunnen opmaken:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Blind-Girl-Creates-Glam-Makeup-Look-blindlifehacks-YesterdaysWishes.mp4"][/video]

.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Videos Make-up

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties