Dit ene liedje werkt als een tierelier bij werkelijk ieder einde van elke film

Geen categoriemrt 13 2016, 9:00
Dames en heren: stop de persen. We hebben hét perfect liedje gevonden om films mee af te sluiten. En als we zeggen 'films', dan bedoelen we: iedere film die ooit gemaakt is. Kijk maar!
Sommige muziek is gewoon té perfect om niet vaak te gebruiken, en het liedje 'Walk of Life' van de Dire Straits is daar zeker één van. Een geniale filmknutselaar vond namelijk uit dat er geen film op aarde te vinden is waarbij je het liedje niet kan gebruiken als hét perfecte einde. Godfather? Check. Matrix? Check. Zelfs de Lion King en de slotaflevering van Friends? Check en check.
Terminator 2
The Godfather
Friends
En alles is een uitvinding van YouTube-knutselaar Salomone, die uitlegt dat het allemaal begon met een grap:

Een vriend maakte het grapje dat 'Walk of Life' het perfecte begrafenislied is. Ik heb dat idee toen een soort van samengesmolten met mijn liefde voor filmeindes. Ik heb er een paar geprobeerd (Star Wars, 2001, The Matrix) en ik was min of meer verrast hoe goed alles samenpaste. Ik heb de filmclips niet visueel aangepast. Ik vond altijd gewoon een goed startmoment voor het lied, en alles viel iedere keer gewoon op z'n plaats.

Petje af hoor! Salomone begon zelfs het 'Walk of Life project' om campagne te voeren voor zijn idee: Walk of Life bij ieder filmeinde!
The Matrix
The Lion King
Batman: The Dark Knight Rises
Welke film zou jij wel willen zien met Walk of Life van de Dire Straits als einde? Ik heb mijn zinnen gezet op Pulp Fiction en Signs!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten