Dit is Albert. Hij is 95 jaar oud en een echte levende legende

Dit is Albert. Hij is 95 jaar oud en een echte levende legende

Ontmoet Albert. Hij is vandaag 95 jaar oud geworden maar is effectiever dan de meeste mannen van 60.

Of het nou koken betreft, schoonmaken, of het doen van klusjes aan het huis en de tuin, Albert Scholes gaat nooit bij de pakken neer zitten. Zijn verhaal is nu viraal gegaan op Facebook.

Adam Beard maakt al enkele jaren de ramen schoon van Albert's huisje in Groot-Brittannië, en zette onlangs een post online (met foto) over zijn klant die hij 'een echte puike vent' noemt. In zijn stuk legt Adam uit dat Albert altijd aan het werk is, elke dag weer een heerlijke, grote lunch kookt voor zichzelf en zijn zieke vrouw (voor wie hij zorgt), vaak in de tuin of aan het huis werkt, of zijn buren meeneemt naar het winkelcentrum zodat ze boodschappen kunnen doen. Albert rijdt namelijk nog altijd auto. Zijn buren beleven daar heel veel plezier aan.

Glazenwasser Adam zegt zo onder de indruk te zijn van Albert's geweldige levenshouding en energie dat hij persé een Facebook-post over hem wilde schrijven. Hij vroeg Albert of dat mocht. Die ging niet alleen akkoord, maar poseerde ook nog even voor een foto: met kwast in hand. Hij was het tuinhek namelijk aan het verven.

Adam's Facebook-post is ondertussen meer dan 50.000 keer gedeeld door lezers en heeft honderdduizenden likes verzameld.

https://www.facebook.com/adam.beard.7/posts/10154208675955879?pnref=story

Wat is Albert een held, en wat geweldig dat Adam hem zo in het zonnetje heeft gezet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ouderen bejaarden grappig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties