Dit is ook waanzin! 'Gezin van Kick Out Zwarte Piet-voorman Jerry Afriyie bedreigd'

Dit is ook waanzin! 'Gezin van Kick Out Zwarte Piet-voorman Jerry Afriyie bedreigd'

Jerry Afriyie. Bron: Screenshot De Balie / YouTube.

Man om man woord om woord. Zo zou het moeten zijn. Maar Jerry Afriyie, de voorman van de protestgroep Kick Out Zwarte Piet zegt nu dat ook zijn familie is bedreigd. Als dit echt waar blijkt te zijn (en daar gaan we vanuit) moeten we hier schande van spreken!

Van onschuldige mensen blijf je af. Punt uit. Dus dat sommigen het niet eens zijn met de harde en soms radicale koers van anti-Zwarte Piet demonstrant Afriyie wil nog niet zeggen dat je zijn familie, vrienden en andere dierbaren daarbij betrekt.

Volgens de media (waaronder De Telegraaf) is de dreigbrief aan het adres van Afriyie ondertekend door de afdeling Pegida Noord.

Of dat ook echt waar is is natuurlijk de vraag, maar de inhoud van de brief is te ernstig om hierover te zwijgen:

"We weten waar je woont. Alleen voor die zwarte rotkop van je hebben we al plezier om jou en je gezin en hele familie af te slachten."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties