Dit is waarom je je schoenen altijd moet controleren voor je ze aandoet

Dit is waarom je je schoenen altijd moet controleren voor je ze aandoet

Het is tijd om het te hebben over... schoenen. En dan bedoel ik niet Jimmie Choo's of Christian Louboutins, maar gewone schoenen... en dan met name wat één persoon onlangs aantrof in een schoen.

De video hieronder bewijst dat je je schoenen altijd even moet controleren voor je ze aantrekt. De reden? Nou, laat ik je een tip geven: er kon weleens iets in verstopt zitten dat een dodelijke beet heeft.

ahhhh

Kijk maar wat deze persoon aantrof. Misschien dat het dragen van slippers toch niet zo'n gek idee is. Zelfs niet in de winter.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
schoenen grappig Bang

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties