Donald Trump gaat helemaal los tijdens speech: 'Obama was een zeer incompetente president'

Donald Trump gaat helemaal los tijdens speech: 'Obama was een zeer incompetente president'

Aspects and Angles / Shutterstock

Obamagate is helemaal losgebarsten in de Verenigde Staten. Donald Trump en zijn team zijn niet van plan om iemand uit het kamp Obama te sparen. Verkiezingen zijn in aantocht en de gelederen moeten worden gesloten. Amerika stevent af op een unieke verkiezingsstrijd, 2016 was nog maar het begin, deze zomer zal het helemaal los gaan!

?ref_src=twsrc%5Etfw

De afgelopen week was het onrustig op Twitter, Trump besloot vol in de aanval te gaan. Obamagate lijkt de perfecte afleiding voor de huidige coronacrisis in Amerika. En let wel: mocht er daadwerkelijk onwettige zaken worden aangetoond dan gaat het hele circus pas helemaal van start.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Trump heeft zich omringd met een steeds 'completer' team. Ze kijken allemaal dezelfde kant op: de herverkiezing in november.

Obama begon enkele weken geleden met openlijk kritiek te uiten op het beleid van Trump. Dit was nog niet eerder gebeurd, in de VS is het de ongeschreven regel dat een oud-president geen uitspraken doet over de zittende president. Obama is logischerwijs naar het front geroepen door zijn partijmastodonten; zij zagen namelijk ook wel in dat 2020 wéér gaat uitlopen op een deceptie.

Maar doordat ze Obama erbij hebben gehaald hebben ze het 'beest' ontwaakt. Trump gaat het niet 'rustiger' aan doen, sterker nog: komende weken zal de druk op de Democraten alleen maar toenemen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Barack Obama Trump

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties