shutterstock 1633516393

Donald Trump gaat helemaal los tijdens speech: 'Obama was een zeer incompetente president'

Geen categoriemei 18 2020, 8:00
Obamagate is helemaal losgebarsten in de Verenigde Staten. Donald Trump en zijn team zijn niet van plan om iemand uit het kamp Obama te sparen. Verkiezingen zijn in aantocht en de gelederen moeten worden gesloten. Amerika stevent af op een unieke verkiezingsstrijd, 2016 was nog maar het begin, deze zomer zal het helemaal los gaan!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1262102825607352320?ref_src=twsrc%5Etfw
De afgelopen week was het onrustig op Twitter, Trump besloot vol in de aanval te gaan. Obamagate lijkt de perfecte afleiding voor de huidige coronacrisis in Amerika. En let wel: mocht er daadwerkelijk onwettige zaken worden aangetoond dan gaat het hele circus pas helemaal van start.
https://twitter.com/djeppink/status/1261899300403056640?ref_src=twsrc%5Etfw
Trump heeft zich omringd met een steeds 'completer' team. Ze kijken allemaal dezelfde kant op: de herverkiezing in november.
Obama begon enkele weken geleden met openlijk kritiek te uiten op het beleid van Trump. Dit was nog niet eerder gebeurd, in de VS is het de ongeschreven regel dat een oud-president geen uitspraken doet over de zittende president. Obama is logischerwijs naar het front geroepen door zijn partijmastodonten; zij zagen namelijk ook wel in dat 2020 wéér gaat uitlopen op een deceptie.
Maar doordat ze Obama erbij hebben gehaald hebben ze het 'beest' ontwaakt. Trump gaat het niet 'rustiger' aan doen, sterker nog: komende weken zal de druk op de Democraten alleen maar toenemen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten