Donald Trump gaat los op Twitter: 'Rusland beschuldigingen zijn een samenzwering tegen belastinghervormingen!'

Donald Trump gaat los op Twitter: 'Rusland beschuldigingen zijn een samenzwering tegen belastinghervormingen!'

En: 'Republikeinen zijn woedend dat er geen onderzoek wordt gedaan naar de Clintons!'

Volgens Amerikaanse media heeft speciale aanklager Robert Mueller tenminste één aanklacht ingediend tegen een lid van Team Trump in verband met 'samenwerking met Rusland.' Hoewel nog niet bekend is om wie het gaat -- het kan best zijn dat het om meerdere individuen gaat -- wordt er al druk gespeculeerd. Sommige mensen denken dat het om Paul Manafort gaat, Trumps oud-campagneleider. Anderen denken dat Generaal Mike Flynn het haasje is. En weer andere commentatoren stellen dat Trump schoonzoon Jared Kushner of zelfs Trumps zoon Donald Trump Jr. het lijdend voorwerp van de aanklacht is/zijn.

Wie het ook is (of zijn), president Trump zelf is duidelijk witweet van woede. Eerder vandaag ging hij namelijk helemaal los op Twitter. Hij ontkende voor de zoveelste keer dat zijn campagne samenwerkte met de Russen en gooide die beschuldiging vervolgens in het gezicht van Hillary Clinton en haar Democraten. Oh ja, en ondertussen maakte hij ook nog even duidelijk dat hij het helemaal gehad heeft met de FBI omdat die wel onderzoek doet naar zijn campagneteam, maar niets doet met de informatie over Hillary en co.

En tenslotte:

Met andere woorden, Trump zegt dat Republikeinen heel boos zijn dat Mueller RussiaGate, zoals deze zaak genoemd wordt, serieus neemt. Oh ja, en daar voegt hij aan toe dat het onderzoek in zijn ogen één grote samenzwering is die bedoeld is om hem ervan te weerhouden om de belastingen te verlagen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties