Doorgeslagen staatssecretaris Stientje van Veldhoven wil elektrische auto's voortrekken

Geen categoriemrt 04 2019, 9:00
Knet-ter-gek.
De totaal doorgeslagen, radicaal-linkse milieuactiviste die we tegenwoordig 'staatssecretaris' moeten noemen, Stientje van Veldhoven, heeft een nieuw onzalig plan bedacht. Mevrouw is namelijk van zins om elektrische auto's qua parkeertarieven te bevoordelen ten opzichte van gewone auto's. Ja, dat lees je goed, ze wil dat eigenaren van die laatste soort bolides meer moeten betalen voor dezelfde parkeerplek.
Hoewel de Tweede Kamer volzit met mafketels is er zelfs daar oppositie tegen dit waanzinnige voorstel. Ja, echt waar. Dat beweert De Telegraaf tenminste. Zo worden Thierry Baudet ("waanzin") en PVV'er Roy van Aalst ("walgelijk") geciteerd, alsmede een CDA'er en een VVD'er. Oh ja, ze vinden het allemaal helemaal niet leuk.
Maar wat verbaast mij?

Desondanks gaat CDA-Kamerlid Maurits von Martels het plan, dat ook in het regeerakkoord staat, niet blokkeren...

VVD-Kamerlid Erik Ziengs pakt wel door met een pleidooi voor een wettelijk maximumverschil tussen de twee parkeertarieven.

Met andere woorden, de twee zogenaamd 'rationele' coalitiepartijen -- VVD en CDA -- zeggen weliswaar dat ze het een wanstaltig plan vinden, maar het CDA doet daar verder niets aan en de VVD gaat niet verder dan 'de schade beperken' door een "wettelijk maximumverschil" door de Kamer te jassen. Ofzo.
Wat ben ik ontzettend klaar met al die partijen van het partijkartel zeg. Ze zadelen ons alleen maar op met steeds hogere kosten, en discrimineren ook nog eens qua parkeerplekken. Wat een bende.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten