Drie maanden lang is deze kat van huis. Kijk hoe bij terugkomst zijn autistische baasje hem weer ontvangt

Drie maanden lang is deze kat van huis. Kijk hoe bij terugkomst zijn autistische baasje hem weer ontvangt

Eén autistisch jongetje kan zijn emoties absoluut niet meer de baas als zijn verlorengewaande kat Dave op een dag weer thuis wordt gebracht. Hoe prachtig om te zien!

Drie maanden geleden was er een verdrietige dag in het leven van Thomas: Dave - de geliefde kat van dit autistische jongetje - liep weg van huis, om vervolgens niets meer van zich te laten horen. De kleine jongen was ontroostbaar, maar leerde na een week of twaalf wel leven met de mogelijkheid dat hij z'n lieve zwarte haarbal misschien wel voor goed zou moeten missen. Hoe moeilijk en lastig dat ook was.

Tot op een dag Thomas' moeder thuiskomt. Ze heeft zojuist een telefoontje gekregen van een dierenasiel dat een zwarte kat die hen wel héél bekend voorkomt gevonden is. Zodra zij weer thuis is, is de kleine autistische Thomas dan ook volledig overdonderd door het geweldige nieuws.

Eindelijk is zijn maatje weer terug!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/09/dave_de_kat_is_terug_hoera.mp4"][/video]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties