Duitse sekswerkers staan al sinds maart droog en gaan nu met gespreide benen de barricades op

Duitse sekswerkers staan al sinds maart droog en gaan nu met gespreide benen de barricades op

Foto: ilolab / Shutterstock

In de stad Hamburg zijn sekswerkers de straat opgegaan om te demonstreren tegen het coronaverbod op hun beroep. De dames en heren van plezier eisen een heropening van de bordelen, liveshows en seksclubs in Duitsland.

Sinds maart hebben de Duitse sekswerkers namelijk hun werk moeten neerleggen vanwege de uitbraak van het coronavirus. Een perspectief is er allerminst.

Inmiddels ogen de straten in Duitsland (waaronder Hamburg) weer als vanouds: Winkels, restaurants en bars zijn weer open en het is weer gezellig druk in de Duitse binnensteden. Maar de omvangrijke Duitse seksindustrie wordt vergeten verzwegen.

"Onlangs was er nog een protest van sekswerkers in de Duitse hoofdstad Berlijn"

Hitsige Duitsers mensen kunnen alvast wel in Nederland terecht. Daar is seksueel contact tussen klanten en escorts sinds 1 juli weer toegestaan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties