Duitsland in 2019: 'we raden Joden af om overal keppel te dragen' - 'Rechts-radicalen' krijgen de schuld

Geen categoriemei 25 2019, 14:00
Nee, het is geen 1932. In Duitsland wordt het Joden tegenwoordig afgeraden om overal hun keppel te dragen. Reden hiervoor is, zo zeggen ze, 'maatschappelijke verruwing'. De Centrale Joodse Raad gaf een soortgelijke waarschuwing al in 2018. Dat meldt de NOS.
Internet en social media zouden sterk hebben bijgedragen aan de verruwing. Volgens de Duitsers komen, in negen op de tien gevallen, de overtredingen in de antisemitische sfeer uit rechts-radicale kringen. Want het is natuurlijk volstrekt logisch dat rechts-radicalen tegelijk met de opkomst van immigranten uit het Midden-Oosten ineens vaker antisemitische overtredingen begaan. Die één op de tien andere gevallen gaat voornamelijk over moslims die al wel jaren in Duitsland wonen maar veelal Arabische zenders kijken. Al die migranten die jarenlang dezelfde zenders hebben gekeken wisten zich echter wél allemaal te gedragen, héél apart!
In Nederland neemt antisemitisme ook toe, wel 20 procent meer dan in 2018! Daar worden vooralsnog geen groepen voor verantwoordelijk gehouden. Het zou mij echter niet verbazen dat hier ook rechtsradicalen ineens, volstrekt toevallig en praktisch gelijktijdig met grote groepen immigranten, antisemitischer zijn geworden! Waar halen al die rechtsradicalen toch het lef vandaan om nét nu hun antisemitisme zo breed uit te dragen?
In Frankrijk neemt het aantal antisemitische aanvallen ook al toe met 74 procent ten opzichte van 2018. Hier nog meer cijfers (uit 2018) over de afgelopen vijf jaar en een Zweedse vrouw die zegt:

"Volgens mij was Zweden voorheen helemaal niet antisemitisch. Dat is veranderd en dat is wat zo moeilijk voelt."

En uit het niets duiken de rechts-radicalen, zelfs in Zweden, de afgelopen vijf jaar vaker uit hun schulp! En Zweden was nog wel zo vreedzaam en vrij van rechts-radicalen in 2013...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten