Duurzaam beleggen kan bijvoorbeeld met Kronos obligaties

Duurzaam beleggen kan bijvoorbeeld met Kronos obligaties

Over investeren in beleggingen hangt vaak nog een negatieve sfeer, wat veel mensen weghoudt van de aandelenmarkt. Momenteel belegt bijvoorbeeld slechts 23% van de Nederlandse huishoudens in aandelen of obligaties.

Een onlogisch aantal, gezien de historisch lage rente die banken momenteel hanteren. Een perfect moment om te gaan beleggen zou je zeggen. Kronos BV merkt wel dat er een verschuiving plaatsvindt op de aandelenmarkt.

Vervelende bijsmaak schrikt mensen af

Beleggen wordt nog vaak geassocieerd met woekerpolissen en hoge kosten, wat veel huishoudens weerhoudt om te gaan beleggen. Daarnaast verschijnen er regelmatig berichten dat er middels beleggingsfondsen regelmatig geld wordt verdiend over de rug van de mensen in ontwikkelingslanden. Dit zorgt ervoor dat geïntereseerde beleggers steeds meer zoeken naar mogelijkheden waarmee ze middels een investering geld kunnen verdienen en daarnaaast een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Zo wordt er bijvoorbeeld ook steeds vaker geïnvesteerd in Kronos obligaties.

Duurzaam beleggen is hot

Kronos is een partij dat het welzijn van de mensen en de natuur in ontwikkelingslanden hoog in het vaandel heeft staan. Kronos is voornamelijk actief in Ecuador, waar zij duurzame landbouwprojecten ontwikkelen, beheren en exploiteren. Dat men een goed gevoel bij aandelen heeft, wordt dus steeds belangrijker. Duurzaam beleggen is hot.

Op zoek naar een duurzame belegging

Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar een manier om duurzaam te beleggen dien je bij jezelf na te gaan waar jij waarde aan hecht, in combinatie met in welke investering je goede hoop hebt. Bekijk tevens of er recensies zijn die je kan raadplegen, neem geen risico wanneer er vrijwel niets over te vinden is. Op deze manier weet je wat er met je investering gebeurt en kan je een inschatting maken hoe rendabel de investering is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Economie Kronos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties