Een botte hork verlamde deze moederkat, maar niets kon haar weghouden bij haar kittens

Geen categoriejun 18 2016, 14:00
Het noodlot sloeg toe voor deze pasbevallen poes, toen een dierenbeul het meest een flinke optater gaf. Maar opgeven was er voor deze held onder de dieren niet bij!
Mensen hebben soms kwaadaardige ingevingen. Neem nu de bruut die een arme zwerfkat zo zat was, dat hij haar bij de staart vastpakte en met veel geweld tegen een woonwagen aan smeet. Iedereen ging er vervolgens vanuit dat de kat dood was, dus een dierenasiel kwam haar kittens ophalen. De arme poesjes waren pas een week oud.
Nothing-Could-Stop-This-Paralyzed-Cat-From-Feeding-Her-Kittens-4
Maar wat schetste de verbazing? De volgende dag zat de mishandelde kat weer op de plek waar ze haar kittens voor het laatst gezien had. Met haar voorpoten had ze zich een weg gebaand door weer, wind, en dierenbeulen. Het asiel kwam toen ook de moeder ophalen en controleerden haar. Ditmaal met minder goed nieuws: het dier zou voor de rest van haar leven verlamd zijn aan haar onderkant.
Nothing-Could-Stop-This-Paralyzed-Cat-From-Feeding-Her-Kittens-2
Dat deerde Dee Walton, de eigenaar van het asiel, echter niet. Hij nam haar in huis en noemde haar Princess. Dat is geen sarcastische naam: ze zorgt namelijk echt heel goed voor haar baby kittens:
Nothing-Could-Stop-This-Paralyzed-Cat-From-Feeding-Her-Kittens-6
Maar bovenal is Princess een survivor, een kat die heeft geknokt om te mogen blijven leven. Dee kan daar wel wat van leren, zegt hij:

"Princess is een vechtersbaas, ze leert me elke dag dat ik niet moet opgeven. Ik geloof dat die kittens haar de wil om te leven hebben gegeven."

Nothing-Could-Stop-This-Paralyzed-Cat-From-Feeding-Her-Kittens-3
Prachtig verhaal, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten