Een loverboy probeert misbruik van twee meisjes te maken, maar dan komt deze agent uit Gouda in actie

Een loverboy probeert misbruik van twee meisjes te maken, maar dan komt deze agent uit Gouda in actie

Een crimineel doet z'n uiterste best om een 14- en een 16-jarig meisje uit Gouda te pakken te nemen, maar daar komt niks van in. Een politie-agent staat paraat en grijpt op geniale wijze in.

Het was een heftig moment toen de politie twee mogelijke slachtoffers van misbruik vond en ze wilde ondervragen. De twee meisjes leken onder de invloed te staan van een zogenaamde 'loverboy' - een crimineel die speelt met de gevoelens van meerderjarige meisjes om zo gedaan te krijgen wat hij gedaan wíl krijgen.

Als deze crimineel dan daadwerkelijk ook nog komt opdagen op het moment dat de politie bezig is de meisjes te kalmeren en inlichtingen over die bandiet probeert in te winnen, ja... dan moet hij wegwezen. Deze meisjes heeft hij al lang genoeg geterroriseerd!

En als hij dan terug blijft komen - ondanks dat de politie hem meerdere keren heeft weggestuurd - dan zit er nog weinig anders op: de man kan dan op een portie proportioneel politiegeweld rekenen. Een flinke trap tegen z'n achterste om hem goed duidelijk te maken dat hij deze kinderen niet moet misbruiken. Ophoepelen!

Zie het filmpje hier:

[video width="320" height="576" m4v="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/politie_gouda_trappen.m4v"][/video]
.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties