Een puppy van net een week oud achtergelaten voor dood, gered door een oplettende hond

Een puppy van net een week oud achtergelaten voor dood, gered door een oplettende hond

Een puppy van net een week oud werd in een vuilnisbak gegooid en achtergelaten. Zo, als oud vuil. Gelukkig bleef dit niet onopgemerkt. 

De pup werd gevonden door een hond en zijn eigenaar. Tijdens hun dagelijkse wandeling liepen Poppy en haar baasje op straat langs een vuilnisbak. Poppy gooide de bak om en weigerde te luisteren naar zijn roepende baasje. Op dat moment besloot de man om bij zijn hond te gaan kijken en ontdekte de pup onder een stapel van vuil. Voor dood achtergelaten.

Autumn was slechts zeven tot tien dagen oud toen iemand besloot om zich te ontdoen van het arme beestje.  Ze zou het nooit een dag langer hebben overleefd als ze niet was gevonden door haar eigen held Poppy.

De man bracht de gevonden pup naar de SPCA, wat staat voor A Society for the Prevention of Cruelty to Animals. Deze wereldwijde non-profit organisatie vecht tegen dierenmishandeling en vangt dieren op die achtergelaten zijn. Zij zorgen voor ervaren adoptie gezinnen die de dieren een fijn thuis kunnen geven.

De Dublin SPCA vertelt in een bericht op Facebook dat ze geen idee hebben waarom iemand Autumn zo heeft achtergelaten. De manier waarop dit gebeurde is natuurlijk verschrikkelijk. Wel weten ze te vertellen dat het een wonder is geweest dat ze werd ontdekt door Poppy en haar eigenaar.

Gelukkig gaat het nu goed met Autumn dankzij haar grote held die weigerde om de pup aan haar lot over te laten. En natuurlijk dankzij het baasje wat zijn hond goed genoeg kende om te begrijpen dat er iets aan de hand moest zijn en de beslissing nam om te gaan kijken. Over een tijdje zal ook zij, net als Poppy, kunnen genieten van een mooi leven samen met een lief en zorgzaam baasje. Want dat verdient ze natuurlijk gewoon.

 

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
dood achtergelaten pup

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer