Een schitterend adoptieverhaal: ontmoet Ben en Remy

Geen categoriejun 06 2015, 16:00
Het duurt erg lang voor je een kind kan adopteren.
Feitelijk moet je gewoon bergen verzetten om een kind te adopteren; of het nou een kind is uit Nederland, een ander westers land, of uit Afrika - waar er helaas nogal wat weeskinderen zijn.
Alles aan je leven wordt onderzocht: heb je je altijd goed gedragen? Heb je genoeg geld? Is er niets wat ook maar enigszins - een beetje - zorgwekkend is of kan zijn?
Daarom is het geen wonder dat adoptieouders die uiteindelijk een kind adopteren vaak buitengewoon blij én opgelucht zijn. De video hieronder toont die emoties in hun volle glorie: een echtpaar heeft er jaren aan gewerkt om kinderen uit Ethiopië te kunnen adopteren en dan is het ein-de-lijk zo ver. Ze reizen af naar Afrika, wachten (de vrouw is buitengewoon emotioneel en blij), en zien de kinderen dan op zich aflopen.
Het mooiste van dit alles is de reactie van de kinderen. In plaats van afstandelijk te zijn omhelzen ze hun nieuwe vader en moeder meteen; het nieuwe gezin bestaat vanaf dag één.
[video width="640" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/MeetingBenAndRemy-480p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten