Egyptische zangeres werd ontvoerd door gewapende ISIS-strijder. Dan komt de aap uit de mouw...

Egyptische zangeres werd ontvoerd door gewapende ISIS-strijder. Dan komt de aap uit de mouw...

Het laatste uurtje van deze zangeres leek geslagen te hebben, toen ineens ISIS-terroristen kwamen opdagen. De redding was echter niet wat ze dacht dat het was.

De Egyptische zangers Heba Magdi wist niet wat haar overkwam toen een stel ISIS-terroristen ineens aan kwam zetten, haar met allerlei wapens bedreigden, en zelfs eisten dat ze een bomgordel zou gaan dragen.

Daarna moet Heba al huilend een boodschap uitspreken voor de befaamde en beruchte zwarte vlag van de Syrisch-Irakese terreurorganisatie. Ze smeekt voor haar leven, terwijl een machinegeweer tegen haar hoofd gericht staat. De vrouw huilt het uit van de doodsangsten:

Lijken de terroristen wel net een beetje té graag actie te willen binnen 5 minuten? Dat kan kloppen, want aan het eind van de emotionele rollercoaster komt de aap uit de mouw: het geheel was gewoon een stunt. De zangeres is niet onder de indruk van de excuses: ze is nog steeds ontdaan vanwege een traumatiserende ervaring met doodsbedreigingen, wapens, ISIS-vlaggen en gedwongen uitspraken.

Holy shit, en dan maken we ons in Nederland druk om rare vloggers met gekke treinsurffilmpjes. Hun collega's in Egypte gaan nog wel vele malen verder...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ISIS Egypte

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties