Eindelijk! Amerikanen maken ISIS kapot met gigantische B-52 bommenwerper en dat ziet er zo uit

Eindelijk! Amerikanen maken ISIS kapot met gigantische B-52 bommenwerper en dat ziet er zo uit

De meest legendarische bommenwerper ooit leert ISIS een keiharde les.

Geweldig nieuws! Amerika zet een nieuwe stap in de strijd tegen ISIS. De Amerikaanse luchtmacht is de jihadisten zó zat, dat ze hebben besloten om de legendarische B-52 bommenwerper in te zetten tegen de terreurgroep. Deze enorme bommenwerper wordt ook wel een 'vliegend fort' genoemd, en dat is niet zonder reden. Het vliegtuig kan maar liefst 10 uur lang in de lucht blijven. De B-52 werd voor het eerst ingezet in Vietnam, en werd daar vooral gebruikt voor carpet-bombing – een enorm bommentapijt waarmee hele vijandelijke gebieden in één keer naar de andere kant van de wereld worden gestuurd. Maar ook meer precieze bombardementen zijn een eitje voor dit epische vliegtuig.

[caption id="attachment_136308" align="aligncenter" width="709"]Screen Shot 2016-04-22 at 07.58.39 Bron: TopGunMilitary / Youtube[/caption]

Het ideale vliegtuig om de jihadisten van ISIS een enkele reis naar de hel te geven! De bommenwerper is al ingezet in Mosoel, om wapenopslagplaatsen van ISIS te vernietigen. Veel plezier met de 72 maagden, he jongens! Ready for take-off... En bombarderen maar! Dat ziet er fantastisch uit, kijk maar. Eindelijk!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
bombardementen ISIS B-52

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties