Eindelijk! Amerikanen maken ISIS kapot met gigantische B-52 bommenwerper en dat ziet er zo uit

Geen categorieapr 22 2016, 8:17
De meest legendarische bommenwerper ooit leert ISIS een keiharde les.
Geweldig nieuws! Amerika zet een nieuwe stap in de strijd tegen ISIS. De Amerikaanse luchtmacht is de jihadisten zó zat, dat ze hebben besloten om de legendarische B-52 bommenwerper in te zetten tegen de terreurgroep. Deze enorme bommenwerper wordt ook wel een 'vliegend fort' genoemd, en dat is niet zonder reden. Het vliegtuig kan maar liefst 10 uur lang in de lucht blijven. De B-52 werd voor het eerst ingezet in Vietnam, en werd daar vooral gebruikt voor carpet-bombing – een enorm bommentapijt waarmee hele vijandelijke gebieden in één keer naar de andere kant van de wereld worden gestuurd. Maar ook meer precieze bombardementen zijn een eitje voor dit epische vliegtuig.
[caption id="attachment_136308" align="aligncenter" width="709"]Screen Shot 2016-04-22 at 07.58.39 Bron: TopGunMilitary / Youtube[/caption]
Het ideale vliegtuig om de jihadisten van ISIS een enkele reis naar de hel te geven! De bommenwerper is al ingezet in Mosoel, om wapenopslagplaatsen van ISIS te vernietigen. Veel plezier met de 72 maagden, he jongens! Ready for take-off... En bombarderen maar! Dat ziet er fantastisch uit, kijk maar. Eindelijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten