Elektrische scooters steeds populairder bij de bezorging van maaltijden

Geen categoriemrt 27 2019, 13:59
De wereld ontwikkelt zich de laatste jaren erg snel op het gebied van technologie. Ieder jaar komen er weer nieuwe uitvindingen bij en de uitvindingen die er zijn worden ieder jaar weer beter. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor elektrische scooters en elektrische auto’s. Deze vervoersmiddelen zijn steeds fijner in het gebrek en buiten dat gaan de accu’s ook steeds langer mee. Niet voor niets zijn elektrische scooters steeds populairder bij bezorging van maaltijden. Werkgevers hoeven niet steeds benzine te bekostigen. Het opladen van een scooter is veel goedkoper en buiten dat gaat dit tegenwoordig ook erg snel.
Elektrische scooters hebben ook nog één ander groot voordeel, deze scooters zijn beter voor het milieu. Hierdoor kunnen ondernemers zeggen dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat natuurlijk positief is tegenover klanten.

Verzeker de scooter goed

Het aanschaffen van elektrische scooters gaat veelal gepaard met het afsluiten van een scooterverzekering. Het verzekering van een elektrische scooter is over het algemeen hetzelfde als het verzekeren van een normale scooter. Ook een elektrische scooter heeft minimaal een WA-verzekering nodig. Met een WA-verzekering is de bestuurder van de scooter verzekerd tegen schade die hij of zij een ander aanricht. Wanneer je een goedkope scooterverzekering wilt kunt je het beste kiezen voor een WA-verzekering. Uiteraard kun je ook een Allrisk verzekering afsluiten, op deze manier ben je voor bijna alle type schaden verzekerd.

Zorg voor een goede bedrijfsverzekering

Wanneer werknemers betrokken raken bij een ongeluk, dan betekent dat soms dat dat deze werknemers de komende tijd niet meer werkzaam zullen zijn voor jouw onderneming.
Als werkgever ben je verantwoordelijk en daarmee aansprakelijk voor de schade die jouw werknemer (de bestuurder) tijdens werktijd heeft opgelopen. Wanneer er sprake is van korte of langdurige arbeidsongeschiktheid of invaliditeit dan lopen de kosten snel op.
Verzeker daarom ook de S.V.I. dekking (Schade verzekering voor In-/opzittende) mee op de zakelijke scooterverzekering. Ook kan er een algemene Werknemers Schadeverzekering voor in het verkeer worden afgesloten.
En vergeet niet de overige bedrijfsverzekeringen, zoals de bedrijfsaansprakelijkheid, bedrijfsschade en brandverzekeringen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten