En de naam is... Jalta!

En de naam is... Jalta!

5000 idealisten gezocht!

Vanaf dit moment kunt u zich inschrijven voor een lidmaatschap van Jalta, de nieuwe site waarvan we hier de afgelopen week de namen hebben onthuld:

Frits Bolkestein, Thierry Baudet, Nausicaa Marbe, Hafid Bouazza, Annabel Nanninga, Bart Schut, Edin Mujagic, Sylvester Eijffinger, Jonathan van het Reve, Stan Veuger, Willem Jan Hilderink, Dirk Jan van Baar, Karin Nullamento, Derk Jan Eppink, Diederik Smit, Jeroen Langelaar, Bart Jan Spruyt, Pieter Omtzigt, Dieuwertje Kuipers en Leon de Winter.

Een combinatie van grote namen en aanstormend talent. Met scherpe columns en eigen verslaggeving. En met als ultiem doel om naast een opiniesite ook een eigen online televisiekanaal op te zetten. Om zo een alternatief te bieden voor de zouteloze driekeer-de-Volkskrant pap die ons elke avond door Hilversum wordt voorgeschoteld.

Maarrr... Dit gaat echt alleen door als we de horde van de 5000 abonnees weten te nemen. Het is nu dus aan u. Wij hebben de krachten gebundeld en de plannen gesmeed. U kunt nu Jalta mogelijk maken en bovenstaande groep aan het werk zetten door een abonnement te nemen. We zoeken 5000 idealisten, 5000 geuzen zo u wilt, die met een kleine maandelijkse bijdrage van €7 (zeven euro) dit project mogelijk gaan maken. En daarmee mogelijk voor een omwenteling in het Nederlandse medialandschap gaan zorgen.

Over naar u dus! Ga naar Jalta.nl en neem vandaag nog een lidmaatschap. Maak Jalta mogelijk!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer