EU gebruikt uw geld om Amerikanen socialistisch te maken

Geen categoriejun 03 2011, 15:15
Goed nieuws: de EU spendeert maar liefst 20 miljoen euro per jaar aan het linkser maken van Amerikanen. Dit allemaal onder de noemer 'mensenrechten budget'.
U zult wel denken, mensenrechten, wat voor mensenrechten hebben we het dan over? Nou, eigenlijk gewoon over linkse hobby's. Als je die nou 'mensenrechten' noemt kun je er zoveel geld aan verkwisten als je wil - zeker als je weet dat je er toch door (vrijwel) niemand op wordt aangesproken:

Het mensenrechten budget is bedoeld om Westerse waarden te promoten in ontwikkelingslanden. Maar uit een onderzoek van de Heritage Foundation blijkt dat er minimaal 19 miljoen euro wordt gespendeerd aan de promotie van liberaal-linkse standpunten in de VS omtrend doodstraf, klimaatverandering, groene energie en het Internationaal Gerechtshof. Allen controversiële onderwerpen in de VS.

Blijkbaar is Amerika in de ogen van onze grote Brusselse vrienden dus een "ontwikkelingsland". Daar zullen de Amerikanen zelf nogal van opkijken: zij wonen immers in het meest welvarende en technologisch-ontwikkelde land aarde.
Je krijgt de indruk dat "ontwikkeld" in de ogen van Brussel vooral inhoudt sociaaldemocratisch of socialistisch.
Het zal Brussel verbazen maar het gaat Europese politici niets aan of ze wel of niet de doodstraf hebben in Amerika. Om nog maar te zwijgen over de standpunten van Amerikan m.b.t. klimaatverandering en groene energie. Als extreemlinks Europa daar iets aan wil doen moeten ze dat maar met hun eigen centen doen, in plaats van met geld dat is afgepakt van hardwerkende Europeanen die niets met dit soort 'groene' propaganda van doen willen hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten