EU smijt 23,5 miljoen euro richting Palestina

EU smijt 23,5 miljoen euro richting Palestina

Dikke klap geld, aldus The Post Online. Schijnen ze hard nodig te hebben, die Palestijnen. Komt vast goed terecht want dat is normaal bij conflictgebieden waar iedere boerenkinkel met een AK binnen kan komen wandelen.

Het geld moet ten behoeve van de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook komen. Met het geld wil de EU particuliere geldschieters stimuleren om hun eigen geld in het gebied te investeren. Want zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Mooi hotelletje bouwen waar de week erop mogelijk een raket tegenaan vliegt of weer zo'n lutser z'n minibar gebruikt om molotov-cocktails te maken.

De EU meent dat er banen mee worden gecreëerd die de lokale bevolking ten goede komen. Het zou gaan om het opwekken van energie en het efficiënter gebruik ervan, dat gaat namelijk niet zo goed als de kogels je om de oren vliegen. Verder leven die lui natuurlijk in een open lucht gevangenis waar ze niet worden vertrouwd door Israël en dus allerlei beperkingen krijgen opgelegd. Het is dus een beetje alsof je gevangenen een dikke smak geld geeft om hun leefomstandigheden te verbeteren. Dikke kans dat het ergens anders naartoe gaat en dan heb je Israël weer boos.

Of paramilitaire dienst en terroristische activiteiten ook als baan worden gezien door de EU is niet bekend. Zij spreken echter van een situatie waar het veel banen gaat opleveren terwijl het totaal geen goed investeringsklimaat is. Fijn stel lapzwansen daar in Brussel!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties