Eurlings mishandelde vriendin "heftig en langdurig": gebroken elleboog, hersenschudding

Geen categoriefeb 24 2016, 8:00
Camiel Eurlings, tot een paar jaar terug de kroonprins van het CDA, is een bijzonder agressief mannetje.
Dat zegt zijn ex-vriendin tenminste.
Tessa Rolinks beschuldigingen zijn niet mals. Toen ze aangifte deed in december 2015 stelde ze namelijk dat Camiel haar "heftig en langdurig" mishandelde. Zo heftig dat ze "een hersenschudding, een gebroken elleboog, uitgescheurde oorbelgaatjes en kneuzingen en bloeduitstortingen over mijn hele lichaam opliep."
Het moge duidelijk zijn dat, als dit klopt, ze daar natuurlijk medisch bewijs van heeft. En dat zal ze ongetwijfeld gebruiken in een rechtszaak.
Volgens Tessa werd Camiel helemaal gek toen zei hem in juli 2015 vroeg of hij "eigenlijk niet gewoon op mannen viel." Blijkbaar vond Camiel dat geen geschikte vraag van zijn vriendin en ging hij helemaal los.
Helaas voor Tessa zijn er ook mensen in hun omgeving die het voor Camiel opnemen en zeggen dat zij gewoon vieze spelletjes speelt. Eén van hen zegt tegen De Telegraaf:

"Dat was een vermogende buitenlander en hem heeft zij het leven nog lang zuur heeft gemaakt. Uit frustratie, niet om geld. Ze komt zelf uit een redelijk vermogende familie. Ik kan me ook herinneren dat zij na de breuk over Camiel zei: 'ik maak hem helemaal kapot'."

Het enige probleem met die stelling is dat het vrij gemakkelijk voor Tessa zal zijn dat ze inderdaad zwaar mishandeld is. Zoals ze zelf zegt:

"De foto’s van mijn verwondingen zitten in het politiedossier."

En ja, als haar arts dat bevestigt (tegenover de politie) kon het weleens snel afgelopen zijn voor Eurlings.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten