Ex-vriendin beschuldigt Camiel Eurlings van mishandeling

Geen categoriefeb 23 2016, 8:00
Het blazoen van de CDA-prominent is ernstig besmeurd.
Camiel Eurlings zit diep in de problemen. Zijn ex-vriendin beschuldigt hem namelijk van mishandeling.

Op een tuinfeest, vorig jaar in Bloemendaal, zou Eurlings zijn vriendin, waar hij destijds enkele maanden mee samen was, hebben mishandeld. Eurlings en zijn advocaat Geert Jan Knoops reageerden gisteravond niet op verzoeken om commentaar. Tessa Rolink en Camiel Eurlings woonden vorig jaar bij haar ouders in Santpoort, waar hij regelmatig met zijn Porsche in het dorp werd gesignaleerd als hij een krantje ging kopen. Eurlings’ carrière was in die periode in rustiger vaarwater gekomen nadat hij met slaande deuren was vertrokken bij luchtvaartmaatschappij KLM.

Eurlings kwam in de problemen als topman van KLM omdat hij kort na zijn benoeming ook benoemd werd tot lid van het Olympisch Comité. Zoiets is natuurlijk een geweldige eer voor een individu, maar KLM was daar minder blij mee: het betekende immers dat hij zich niet fulltime bezig zou houden met het bedrijf. En dat is een probleem, zeker aangezien hij hoegenaamd de hoogste baas was.
Uiteindelijk werd Eurlings aan de kant gezet. Dat kwam eerst en vooral doordat KLM er genoeg van had dat hij de hele dag feest aan het vieren was.
Tot enkele jaren geleden was Eurlings één van de rijzende sterren van het CDA. Hij stapte echter uit de politiek omdat hij hoegenaamd een gezin wilde stichten met zijn toenmalige vriendin Enikö Borbely. Die relatie liep na zijn exit uit de politiek op de kliffen. Vervolgens kreeg hij een nieuwe vriendin, Wendy Dubbeld. Ook die relatie was geen lang leven beschoren. En datzelfde gold uiteindelijk dus voor zijn derde relatie in een paar jaar tijd, dit keer met Tessa Rolink.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten