Ex-vrouw beschuldigt PVV'er Graus van mishandeling en gedwongen seks met beveiligers

Geen categoriejan 16 2019, 11:00
Joyce Graus beschuldigt haar ex-man van zeer ernstige misdaden. Het PVV-Kamerlid ontkent, en Geert Wilders gelooft hem.
Ze leken nog zo gelukkig. Op een LARP-bruiloft in 2014 trouwde PVV-Kamerlid Dion Graus met zijn Joyce, en tot voor kort waren ze onafscheidelijk. Erg lang heeft het huwelijk geen stand gehouden. In 2017 verscheen Joyce nog aan zijn zijde bij Prinsjesdag als een soort piraat, maar ergens in het jaar dat volgde moet de band tussen de twee gestrand zijn.
En Joyce zoekt nu de publiciteit op, want ze heeft haar ex-man van een aantal zaken te beschuldigen. Ze verwijt hem haar te hebben gedwongen seks te hebben met zijn beveiligers om een rekening te betalen, en daarnaast haar geslagen te hebben.

"Volgens zijn ex dwong Graus haar tot seks met andere mannen, waaronder zijn privébeveiligers. Ook zou de PVV'er haar meermaals hebben bedreigd met fysiek geweld, en zou hij haar eenmaal een vuistslag hebben uitgedeeld.

Graus ontkent de aantijgingen in een reactie aan De Telegraaf. Volgens het Kamerlid is zijn ex-vrouw, die werkzaam is voor de PVV, psychisch in de war en kan zij de scheiding van afgelopen voorjaar niet verkroppen. "Er is niets van waar allemaal", reageert hij in de krant. "Er speelt veel meer, ze is helemaal aan het doordraaien.""

Het openbaar ministerie moet nog besluiten of er vervolg wordt gegeven aan de aangifte. Mocht dat gebeuren, dan moet er bewijs worden gevonden. Zolang dat er niet is, kan Graus aanblijven als Kamerlid en blijft hij de steun van voorman Wilders genieten: "Hij heeft tegen mij alle aantijgingen ten stelligste ontkend; zonder bewijs van het tegendeel kan ik niet anders dan ervan uitgaan dat het niet zo is."
https://twitter.com/JaapJansen/status/1085472554217816064
Tegen Graus is eerder aangifte van mishandeling gedaan. Ook dit is ontkend door de PVV'er, waarna de aanklacht geseponeerd werd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten