Extra beveiliging in bioscopen Randstad: angst voor opstootjes bij film 'Fissa'

Extra beveiliging in bioscopen Randstad: angst voor opstootjes bij film 'Fissa'

Bioscopen in de Randstad zetten extra beveiliging in bij voorstellingen van de film 'Fissa'.

Bioscoopexploitanten hebben dat besloten in overleg met de filmdistributeur. Naar aanleiding van berichten op social media, vrezen bioscopen dat de komedie 'Fissa' zou leiden tot uitzinnige reacties van het jeugdige publiek. Om alles ordelijk te laten verlopen, is de beveiliging aangescherpt.

'Fissa', straattaal voor 'feestje', is vanaf vandaag in de bioscoop te zien. De film draait om drie jongens die een verbond sluiten als de eindexamenperiode begint. De nerd Ruben helpt de populaire Max met zijn eindexamens, en in ruil daarvoor helpt Max hem met het organiseren van een episch eindexamenfeest. Niet zomaar een feest, maar een feest dat ze zich altijd zullen herinneren.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9lTDjzPrmY

Jonge acteurs zoals Yannick van de Velde en Alex Hendrickx spelen de hoofdrol, maar ook oudere bekende acteurs Arjan Ederveen en Hans Kesting zullen op het witte doek te bewonderen zijn.

Het is onduidelijk of de beveiliging echt nodig is, of dat het uiteindelijk mee zal vallen met opstootjes door het publiek. Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat de bioscopen dit doen om extra publiciteit te genereren rond de film, zodat er meer publiek op afkomt. Toch zijn er in het verleden wel degelijk opstootjes geweest in bioscopen in de Randstad. Zo schakelde Pathé extra beveiliging in tijdens het Suikerfeest, naar aanleiding van overlast in bioscoopzalen aan het einde van de Ramadan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
bioscoop film fissa

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties