Extremisten willen 'geweld gebruiken' tegen demo PVV

Geen categorieaug 13 2014, 11:40
Troepen.

Er dreigt een veldslag in de Haagse Schilderswijk. PVV-leider Wilders roept iedereen op om deel te nemen aan de tweede Mars van de Vrijheid op 20 september. In antwoord op dit protest rekruteren inmiddels groepen allochtone jongeren ’troepen’ om de buurt met grof geweld te verdedigen. Burgemeester Jozias van Aartsen keert vanavond terug van zijn vakantie. Hij moet morgen bij de gemeenteraad op het matje verschijnen om tekst en uitleg te geven over alle onrust.

Nu is het aan de politiek om kanten te kiezen. Weerhouden ze demonstranten ervan om naar de Haagse Schilderswijk te gaan (en kiezen ze dus voor de allochtone stormtroepen) of beloven ze de demonstranten te beschermen.
Het is triest, maar die wijk moet echt terug worden genomen door de staat. Die demonstratie moet doorgaan... en de aanwezigen moeten goed worden beveiligd. Als dat inhoudt dat er duizenden politieagenten bij aanwezig moeten zijn, het zij zo. We gaan de Schilderswijk niet uit handen geven aan een stel radicale moslims die er een kalifaat willen vestigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten