Faal! NOS jeugdjournaal: 'Sergio Dest was aanwezig om over racisme te praten'. Sergio Dest: 'Ik sprak helemaal niet over racisme'

Faal! NOS jeugdjournaal: 'Sergio Dest was aanwezig om over racisme te praten'. Sergio Dest: 'Ik sprak helemaal niet over racisme'

NOS Jeugdjournaal screenshot

Het NOS jeugdjournaal heeft even een flinke blunder gemaakt. In een nieuwsbericht op Instagram meldde het jeugdjournaal dat voetballer Sergio Dest op een school sprak over racisme. Echter bleek dit helemaal niet te kloppen. Dest gaf zelf aan dat hij daar was om kinderen te motiveren en inspireren om succesvol te zijn in het leven. Het jeugdjournaal heeft toch maar snel het bericht aangepast.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties