Feest in Nederland: de terrassen zijn weer open

Feest in Nederland: de terrassen zijn weer open

BublikHaus / Shutterstock.com

Bij GeenStijl zijn ze vandaag ontzettend positief gestemd. De terrassen zijn namelijk weer open, en dat betekent voor de roze bloggers dat het feest is. "Sommigen beweren dat het vijf voor twaalf is voor de zorg," schrijft Van Rossem, "maar het is al een jaar lang vijf over twaalf voor de horeca. Daarom komen we vandaag in het midden van de polder uit, met een kouwe pils in de warme voorjaarszon op stipt 12:00 uur."

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is ook helemaal in zijn nopjes. "Vanmiddag lekker met Davide lunchen op een terras!" schrijft hij op Twitter:

En een hele meuk andere twitteraars vinden het ook fantastisch allemaal:

Ook Ebru Umar is van de partij:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer