Feministisch-links gaat los: Anne Fleur Dekker heeft relatie met voormalig DDS-redacteur Paul van der Bas

Geen categorieapr 08 2018, 21:00
Ach wat leuk.
Screen Shot 2018-04-08 at 20.07.17
Ja, we wisten er natuurlijk al even van (maar, kunnen we trots zeggen, het heeft totaal geen impact gehad op onze coverage): Anne Fleur Dekker en Paul van der Bas zijn een stelletje. De dame, die uiterst links begon maar langzamerhand iets van gezond verstand gevonden lijkt te hebben in politiek opzicht, en Paul zijn al een tijdje samen. Maar blijkbaar is hun relatie onlangs écht bekend geworden.
Het gevolg? Links Twitter gaat helemaal los. Want een linkse dame die een relatie heeft met een rechtse man? Dat kan écht niet. Nooit. En te nimmer. We zijn elkaars vijanden en dienen elkaar naar het leven te staan. CONTINU. Uiteindelijk werd het zo erg dat Paul zich geroepen voelde om een oproep te plaatsen op Twitter zodat mensen zijn vriendin (ja, zoals ik het begrijp is het Echte Liefde) met rust laten:
https://twitter.com/paulvdbas/status/982617797233606656
Ook Aafke Romeijn voelde zich geroepen om de relatie te verdedigen:
https://twitter.com/aafkeromeijn/status/982662064647950336
Het trieste resultaat? Vervolgens werd Aafke ook maar even bedreigd door SJW-gekkies.
https://twitter.com/annefleurdd/status/982666345526460417
Zieliger dan dit wordt het niet. Maar ja, zo rolt extreemlinks nou eenmaal. Laat het een les zijn voor Anne Fleur: deze mensen zijn echt niet goed snik. Ze geloven werkelijk, letterlijk, dat 'het persoonlijke politiek' is. Met andere woorden, dat je privé en publiek (de politiek) niet van elkaar kunt scheiden. Daar gaan ze héél ver in.
En ja, er zijn ook leden van extreemrechts die zo denken; die rechtse bloggers continu aanvallen omdat ze getrouwd zijn met een Turkse vrouw. Om maar iets te noemen. Dat soort types zijn net zo triest -- en alweer ja, ook zij zitten op Twitter.
Misschien is dit een goede manier om extremisten te onderscheiden van 'idealisten': extremisten kunnen het onderscheid niet maken tussen privé en politiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten