Feministische schrijfster is geschokt: 'Als ik wist dat Biden voor lockdowns was had ik nooit op hem gestemd'

Feministische schrijfster is geschokt: 'Als ik wist dat Biden voor lockdowns was had ik nooit op hem gestemd'

Democraten en de media -- maar ik herhaal mezelf -- bekritiseren Donald Trump al maanden omdat hij tegen een algemene lockdown is. Ze beschuldigen hem ervan dat hij mensen nodeloos de dood injaagt omdat hij de economie niet wenst op te blazen voor een virusje met een sterftecijfer van 0,25% of daaromtrent. Vreselijk!

Maar dan Joe Biden. Ome Joe gaat het heel anders doen. Ja, ja, als hij het voor het zeggen krijgt wordt er écht ingegrepen. Hard. Net zoals in andere landen waar lockdowns de nationale economie om zeep hebben geholpen. Jeej gezondheid!

Ongelooflijk genoeg komt Bidens autoritaire, knettergekke coronabeleid als een verrassing voor prominente, zogenaamde hoog intelligente kiezers die bij de verkiezingen op hem gestemd hebben. Zie mevrouw Naomi Wolf, de bekende feministische schrijfster, academica, en politieke adviseur van onder meer Bill Clinton en Al Gore.

"Als ik had geweten dat Biden openstond voor lockdowns zoals hij nu zegt, iets dat nooit voorgekomen is in de geschiedenis in welke pandemie dan ook, en wat werkelijk een vreselijke strategie is, en een lockdown die nooit zal eindigen omdat de elites ervan houden, dan zou ik nooit op hem gestemd hebben."

Aldus mevrouw de intellectueel.

Natuurlijk is het heel mooi dat ze begrijpt dat lockdowns funest én belachelijk zijn, maar onder welke steen zat deze vrouw verstopt tijdens de campagne? Biden en zijn mede-Democraten (de media incluis) zijn steeds keihard achter Trump aangegaan omdat hij tégen lockdowns is. Als je geschokt bent dat Biden ervoor is ben je écht willens en wetens blind én doof geweest de afgelopen weken.

Volg mij op Twitter en op Parler.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties