biden haar ruiken

Feministische schrijfster is geschokt: 'Als ik wist dat Biden voor lockdowns was had ik nooit op hem gestemd'

Geen categorienov 09 2020, 8:00
Democraten en de media -- maar ik herhaal mezelf -- bekritiseren Donald Trump al maanden omdat hij tegen een algemene lockdown is. Ze beschuldigen hem ervan dat hij mensen nodeloos de dood injaagt omdat hij de economie niet wenst op te blazen voor een virusje met een sterftecijfer van 0,25% of daaromtrent. Vreselijk!
Maar dan Joe Biden. Ome Joe gaat het heel anders doen. Ja, ja, als hij het voor het zeggen krijgt wordt er écht ingegrepen. Hard. Net zoals in andere landen waar lockdowns de nationale economie om zeep hebben geholpen. Jeej gezondheid!
Ongelooflijk genoeg komt Bidens autoritaire, knettergekke coronabeleid als een verrassing voor prominente, zogenaamde hoog intelligente kiezers die bij de verkiezingen op hem gestemd hebben. Zie mevrouw Naomi Wolf, de bekende feministische schrijfster, academica, en politieke adviseur van onder meer Bill Clinton en Al Gore.
https://twitter.com/naomirwolf/status/1325604856283869189
"Als ik had geweten dat Biden openstond voor lockdowns zoals hij nu zegt, iets dat nooit voorgekomen is in de geschiedenis in welke pandemie dan ook, en wat werkelijk een vreselijke strategie is, en een lockdown die nooit zal eindigen omdat de elites ervan houden, dan zou ik nooit op hem gestemd hebben."
Aldus mevrouw de intellectueel.
https://twitter.com/naomirwolf/status/1325629165614215171
Natuurlijk is het heel mooi dat ze begrijpt dat lockdowns funest én belachelijk zijn, maar onder welke steen zat deze vrouw verstopt tijdens de campagne? Biden en zijn mede-Democraten (de media incluis) zijn steeds keihard achter Trump aangegaan omdat hij tégen lockdowns is. Als je geschokt bent dat Biden ervoor is ben je écht willens en wetens blind én doof geweest de afgelopen weken.
Volg mij op Twitter en op Parler.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten