Fijn! Viruswappie-huisarts aangepakt door inspectie na kneiteridiote tekst: 'We worden eigendom van Microsoft!'

Fijn! Viruswappie-huisarts aangepakt door inspectie na kneiteridiote tekst: 'We worden eigendom van Microsoft!'

Elke de Klerk. Bron: Screenshot Potkaars / YouTube (Creative Commons).

Activistische huisarts Elke de Klerk roept de meest rare dingen. Wat heet? Alle stokpaardjes van de coronahoaxbrigade staat zij te verkondigen. Ze is er bijvoorbeeld oprecht van overtuigd dat wanneer men zich laat vaccineren, zij eigendom worden van Microsoft. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) maakt zich zorgen over deze uitspraken, en starten vandaar een onderzoek starten naar deze zonderlinge huisarts. Het zou je dokter maar zijn...


De inspectie kondigt aan dat zij een onderzoek starten naar de uitlating van de huisarts in kwestie. Er is namelijk sprake van desinformatie - en niet zo'n klein beetje ook. Beter gezegd: ze spuit de ene complotnonsens na de andere uit.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Afgelopen zaterdag hielden coronagekkies een demonstratie in Eindhoven. Daar sprak ook De Klerk, en kraamde teksten uit die de alarmbellen flink hebben laten rinkelen bij de inspectie. Zo is ze er heilig van overtuigd dat Bill Gates heeft geknoeid met het vaccin:

,,In het vaccin zitten nano particles (nanodeeltjes, red.). Met die nano particles worden we officieel eigendom van Microsoft. Ik roep iedereen op daar niet aan mee te doen.’’

Het is maar goed dat de Inspectie scherp blijft en ook dit soort vakmensen in de gaten blijven houden. Want als je haar hoort spreken vraag je je serieus af hoe zo'n figuur nog in het BIG-register staat...?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties