[Filmpje] Antifa bij pro-Palestina demonstratie na veel waarschuwingen alsnog aangereden door Amerikaanse politie

[Filmpje] Antifa bij pro-Palestina demonstratie na veel waarschuwingen alsnog aangereden door Amerikaanse politie

Screenshot van gekte in Amerika. Agent in burger voorkomt dat betoger AR-15 uit brandende auto steelt. Via @Tbone_1218

In het Amerikaanse Californië wordt ook gedemonstreerd tegen het geëscaleerde conflict tussen Israël en Hamas. Tijdens een pro-Palestijnse demonstratie in Los Angeles liet Antifa zich weer van z'n domste kant zien toen ze probeerden een politiewagen tegen te houden.

Hier het fragment:

De politiewagen komt moeizaam door de menigte heen, terwijl de zwaailichten aanstaan. Een enkele demonstrant wordt nog opzij getrokken, maar twee Antifa-leden denken het wel te kunnen winnen van de California Highway Patrol en blijven de auto blokkeren.

De agent waarschuwt dat hij zo op gaat trekken en dat ze aan de kant moeten, maar het helpt niets. Ze blijven de wagen blokkeren en de agent herhaalt zijn waarschuwing nog een paar keer. Ondertussen probeert een derde demonstrant de agent op andere gedachten te brengen door herhaaldelijk 'Stop!' te roepen, maar de agent gaat hier niet op in en blijft vooruitrijden.

Als de politiewagen dan eenmaal écht optrekt is het klaar. Een agent trekt één van de demonstranten bij de auto vandaan en plots liggen er twee Antifa-demonstrantjes op de weg. Iedereen in het filmpje is totaal verbaasd over hoe dit nou heeft kunnen gebeuren.

"Zijn ze allemaal getraind om totaal verbaasd te doen als de auto die ze proberen te blokkeren doorrijdt en zij weg worden gedrukt? Ik heb dit nooit begrepen", vraagt een twitteraar zich af.

Die zullen binnenkort wel weer op de barricades staan en gaan protesteren tegen 'police brutality'. De kans dat ze hier echt van hebben geleerd is namelijk praktisch nihil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties