Filmpje! DDS-columnist Sid Lukkassen toont nieuw project aan: "Deug niet, wees afgrondelijk en doe mee!"

Filmpje! DDS-columnist Sid Lukkassen toont nieuw project aan: "Deug niet, wees afgrondelijk en doe mee!"

Sid Lukkassen bij Café Weltschmerz.

Sid Lukkassen is begonnen met een nieuw project - een project dat ook gaat uitmonden in een derde boek dat hij publiceert bij de Blauwe Tijger. De werktitel is Wees Afgrondelijk. De ondertitel is ook fantastisch: "De essentie van het Niet-Deugen."

Bij de Blauwe Tijger YouTube legt Sid uit wat hij precies van plan is, hoe mensen mee kunnen doen, en hoe ze het project kunnen steunen. Het idee erachter is heel mooi: mensen zijn heel erg teleurgesteld in de politiek en cultuur van nu. Nou, om daar iets tegen te doen kunnen ze gewoon zélf gaan scheppen; zelf gaan creëren. Zelf iets moois maken.

Sid gaat op reis om met allerlei mensen in gesprek te gaan over deze materie, wat hij dan uitwerkt in een boek. Financieel heeft hij daar natuurlijk steun bij nodig.

Dus, steunen die hap. Help Sid dit nieuwe project te verwezenlijken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties