shutterstock 1472652635

Filmpje! Gaslek zorgt voor enórme brand en explosie bij vakantiepark Beekse Bergen: hoofdgebouw helemaal afgefikt

Geen categoriejun 16, 11:45
In vakantiepark Beekse Bergen is het woensdagochtend helemaal misgegaan. Een gaslek zorgde voor een gigantische brand, die vervolgens het hoofdgebouw volledig in de as legde. In dat gebouw zit onder meer ook een restaurant en een zwembad. Gelukkig was er op het moment dat de brand huishield niemand in het pand. Er zijn daarom geen mensen gewond geraakt - of erger.
De beelden die rondgaan van Beekse Bergen op sociale media zijn ronduit schokkend te noemen. Kijk maar naar deze video, gemaakt door Noël van Hooft van Omroep Brabant en publiekelijk door hem gedeeld op Twitter. Niet alleen is er een enorme brand, maar op een gegeven moment hoor je ook een enorme explosie; een explosie die zo groot is dat de camera omhoog gegooid wordt.
https://twitter.com/NoelvanHooft/status/1405073213940457472
Die beelden zijn natuurlijk ronduit schokkend. Op sociale media zie je dan ook veel reacties van mensen die even helemaal van slag zijn. Niet zo gek natuurlijk, want we kennen Beekse Bergen allemaal, en zijn er misschien nog wel geweest ook. Ik wel tenminste, en vond het fantastisch.
Het goede nieuws? De brand is niet bij de dieren. Die zijn dus veilig. Misschien dat ze zich een hoedje zijn geschrokken - door de geur, de beelden, maar zeker ook door de explosie - maar dat is het dan wel. Voor de rest zouden ze nergens last van moeten hebben.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo, dat is wel even schrikken op deze woensdag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten