Filmpje! Millennial-vrouw ontdekt dat haar generatie ontzettend naar is... en viert feest met 50-jarigen

Filmpje! Millennial-vrouw ontdekt dat haar generatie ontzettend naar is... en viert feest met 50-jarigen

"Als je plezier wilt hebben moet je feest vieren met 50-Plussers! Ze halen echt het maximale uit hun leven! 50-jarigen, ik ben verliefd op jullie." Dat is wat een Amerikaanse Millennial-dame concludeerde nadat ze een feest had bijgewoond van 50-jarigen.

De TikTok-video van de dame in kwestie, Erica Lynn, is viraal gegaan. De reden wordt duidelijk gemaakt uit de vele reacties: mensen herkennen zich erin dat de Millennial generatie waartoe Erica behoort eigenlijk maar hartstikke saai is, en dat de generatie ervoor veel leuker is.

"Zoals jullie weten probeer ik nieuwe vrienden te maken," zegt Erica. "Daarom ben ik lid geworden van een app genaamd MeetUp. Je selecteert mensen met dezelfde interesses en komt dan samen bij elkaar om gewoon een leuke tijd te hebben. Dus vandaag ging ik naar zo'n meetup. Het was ergens op het platteland en ik keek naar alle mensen die erbij zouden zijn: ze waren allemaal 50 jaar en ouder."

"Dus ik dacht bij mezelf, dat zijn niet mijn soort mensen, maar ik ga wel en probeer het."

"Bro! Ga op stap met 50-jarigen! Als je een leuke tijd wilt hebben moet je op stap met ouderen! Ze maken zich nergens druk meer om, hebben enorm veel plezier, ze worden allemaal gekust, ze halen het maximale uit hun leven. Oh mijn God, het was zó geweldig! Zó geweldig! 50-jarigen, ik ben verliefd, ik ben verliefd op jullie!"

De reacties van Twitteraars op de video maken duidelijk dat Erica niet de enige is die er zo over denkt.

Ook GeenStijl-hoofdredacteur Bart Nijman doet een duit in het zakje:

Het voordeel van ouder worden? Je hebt eigenlijk alles al gezien, en dus maak je je gewoon niet zo druk als jongeren. En als je net over de 50 bent ben je nog wel fit, dus je kunt nog heerlijk leven.

Lees meer over:
ouderen 50Plus Millennials

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer