[Filmpje] Zwaarbewapende BLM-sympathisanten vallen automobilist aan: 'Don't you f**** dare'

[Filmpje] Zwaarbewapende BLM-sympathisanten vallen automobilist aan: 'Don't you f**** dare'

Screenshot van video-fragment over Afghaanse moslim die lak heeft aan coronamaatregelen. Via Twitter @eha_news

Wie nu nog gelooft dat 'defund the police' een goed idee is, die moet dit filmpje maar eens goed bekijken. Op de beelden is te zien hoe een zwaar bewapende burgermilitie een autobestuurder in de Amerikaanse stad Portland op zeer agressieve wijze aanvallen.

De stad Portland in Oregon is al geruime tijd een broeinest van radicaal-links geweld, anarchisme en extremisme. Een nieuwe video van journalist Jack Posobiec toont aan dat de rust er verre van teruggekeerd is.

'BREAKING: Zwaar bewapende anarchistische militie in Portland stoppen verkeer, vallen automobilist aan en richten wapens op hem terwijl hij zich probeert te verdedigen', zo staat er in Posobiecs tweet.

Portland staat bekend om zijn gewelddadige linkse activisten en is ook één van de steden waar het hardst wordt geroepen om 'defund the police': het niet langer subsidiëren van de politie. In de video is ook duidelijk te zien dat het hier gaat om Black Lives Matter-sympathisanten, aangezien sommigen op hun rug de tekst: 'We back the black' hebben staan.

Afgaande op onderstaande tweet gaat het om een protestmars genaamd 'Justice For Patrick Simmons' en is de automobilist juist het probleem. Zij omschrijven de militante activisten als 'vrijwillige beveiligers':

De tweet is handig om een beetje context aan het verhaal te geven, maar daar is ook alles mee gezegd. Want laten we nou niet doen alsof het normaal is dat 'vrijwillige beveiligers' met automatische wapens willekeurige automobilisten staande houden. Het lijkt er namelijk sterk op dat hier niet eens echt een mars aan de gang is, maar dat er sprake is van een soort op een kruispunt in een woonwijk. Het doet meer denken aan de anarchie in Seattle (), dan een protestmars.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties