Forum voor Democratie hard tegen falend links economisch beleid en te hoge eigen risico in de zorg

Forum voor Democratie hard tegen falend links economisch beleid en te hoge eigen risico in de zorg

Forum voor Democratie, de nieuwe rechtse partij van de Tweede Kamer, is vandaag hard tegen de linkse economische agenda van de PvdA ingegaan. Het beleid waarmee de PvdA tijdens de economische crisis ondernemers en bedrijven heeft weggejaagd wordt versterkt door een wet over de inkadering van het bonusbeleid. Dit had Thierry Baudet er op te zeggen:

https://www.youtube.com/watch?v=rGuGwSZzBds&feature=share

Daarnaast ging Theo Hiddema tegen de wens en de positie van de zorgverzekeraars in door te pleiten voor het verlagen van het eigen risico in de zorg. Het eigen risico moet bestaan, verzekert Hiddema, maar niet op deze hoogte:

https://www.youtube.com/watch?v=AOEe8l2Dx6Y

Het belang van het eigen risico is overduidelijk, anders worden de zorgkosten te hoog, maar er moet een balans zijn tussen de hoogte van het eigen risico en wat de burgers kunnen betalen. Dit benadrukt Forum voor Democratie en laat de partij een meer realistische keus zijn met betrekking tot zorg dan de PVV. Als het gaat om de zorgsector haalt de PVV de SP bijna links in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties