Fox News: Washington Post publiceerde nepnieuws, Trumps schoonzoon wilde niets stiekem doen met Rusland

Fox News: Washington Post publiceerde nepnieuws, Trumps schoonzoon wilde niets stiekem doen met Rusland

De Amerikaanse media doen hun best om het hele Team Trump af te schilderen als agenten voor Rusland. Jammer genoeg voor de Washington Post en de New York Times zijn er ook nog media die iets van eerlijk zijn.

Het mediakartel in Amerika heeft de aanval recent geopend op Jared Kushner, de schoonzoon van president Donald Trump. Hij zou ontmoetingen gehad hebben met Russen en zelfs voorgesteld hebben om een geheime, beveiligde vorm van communicatie op te zetten tussen Rusland en Trump(s team) nog voor Trump daadwerkelijk president was. Dat zou allemaal heel erg zijn, een teken dat hij zijn land aan het verraden was, dat de Trumpistas samenwerkten met de Poetinistas, en ga zo maar door.

Nadat dit verhaal een tijdlang de news cycle domineerde komt Fox News nu met het volgende:

During the meeting the Russians broached the idea of using a secure line between the Trump administration and Russia, not Kushner, a source familiar with the matter told Fox News. That follows a recent report from The Washington Post alleging that Kushner wanted to develop a secure, private line with Russia.

The idea of a permanent back channel was never discussed, according to the source. Instead, only a one-off for a call about Syria was raised in the conversation.

Met andere woorden, de 'geheime communicatielijn' was slechts bedoeld als eenmalig... en het voorstel kwam van de Russen, niet van Kushner. Oeps. Dan sta je dus echt voor gek als Washington Post zijnde. Die krant legde de verantwoordelijkheid voor dit voorstel immers volledig bij Kushner.

Zelfs als het verhaal wel klopte had Kushner natuurlijk helemaal niets verkeerd gedaan. De media hebben het er de hele tijd over dat Team Trump zogenaamd samenwerkte met de Russen om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. Maar wat heeft dat hiermee te maken? Een gesprek over Syrië gaat niet over verkiezingen; Trump had toen al gewonnen, en Kushner had contact met de Russen omdat hij een belangrijke rol zou spelen in diens regering. Zo'n 'aantredend' kabinet heeft altijd contact met andere regeringen. Ja, ook al voor de nieuwe regering daadwerkelijk is geïnstalleerd.

In het geval van Trump zou dat al helemaal logisch zijn omdat hij en zijn bondgenoten wisten dat de regering Obama er alles aan deed om hem te ondermijnen. Zij konden de Obamanistas niet vertrouwen.

Als er iets reden voor zorg is, dan is het dat de Democraten, het mediakartel, en de Amerikaanse intelligence community bezig zijn met het plegen van een soort van coup om Trump eruit te werken. De man heeft de verkiezingen op eerlijke, democratische wijze gewonnen. Maar nu worden er politiestaat-tactieken gebruikt om hem kapot te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties