Knipsel 9

Franse minister: 'moslim ouders die klagen over Mohammed-cartoons worden strafrechtelijk vervolgd en mogelijk uitgezet'

Geen categorienov 20 2020, 20:00
De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin maakt nog maar eventjes héél fijn duidelijk hoe de Franse vlag er tegenwoordig bijhangt. Voor een rechter is het vanaf morgen mogelijk om buitenlandse ouders, die op de school van hun kinderen komen klagen over Mohammed-cartoons, strafrechtelijk te vervolgen en zelfs te deporteren.
Laten we meteen maar beginnen met het filmpje:
https://twitter.com/MiddleEastEye/status/1329816773487710228?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1329816773487710228%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F
De Fransen lijken hélémáál klaar te zijn met het gezeik rondom extremistische moslims in hun land. Het heeft flink wat jaren geduurd voordat Macron de ogen heeft geopend, maar nu hij overstag is volgt langzaam ook de rest van zijn kabinet.
Dit zal wel weer wat boycots en gillende Pakistanen opleveren, maar het werd echt hoog tijd dat ze daar eens paal en perk gingen stellen aan de gekte die daar is binnengeslopen. Hele dikke kans ook dat er weer meer aanslagen zullen volgen, maar dat nemen ze blijkbaar maar op de koop toe. En dat is maar goed ook!
Helaas hebben we hier nog eerst wat meer onthoofdingen en schietpartijen nodig voor we de ernst van de zaak écht in beginnen te zien. Want terwijl het bij links inmiddels wel een béétje ongemakkelijk wordt vanwege die oproepen tot blasfemie-wetgeving, gaat Jesse Klaver doodleuk (sorry) double-down met zijn nieuwe tolerantie- en diversiteitsstokpaardje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten