snapshot2

FVD is het zat: 'Elke week komt er een dorpje aan asielzoekers bij.'

Geen categorienov 05 2019, 17:00
Volgens de lieden van het partijkartel valt het allemaal wel, we moeten niet zo geloven in paniekzaaierij van het 'rechts-populisme'. Ondertussen verandert er wezenlijk niet veel aan het migratiebeleid van ons land. Iedere week komt er een klein dorp aan asielzoekers ons land binnen, de partijen die dit benoemen worden voor gek verklaard. Maar wie is er nu eigenlijk gek?
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1191725760890966017?ref_src=twsrc%5Etfw
De PVV werd jaren kapot gedemoniseerd omdat ze riepen dat de grenzen moeten sluiten en controleren. Want volgens de eurofiele politici is er niks aan de hand, de periferieën van de EU worden prima 'bewaakt'. Hongarije en andere Visegrád landen krijgen de volle laag omdat ze het heft in eigen handen nemen.
Forum laat zien dat er na decennia van gefaald asielbeleid er wezenlijk niks veranderd is. We zijn nog steeds aan het doormodderen en concrete verandering komt er eigenlijk niet. De eindeloze procedures zorgen voor een onhoudbare situatie, iets wat wij als land niet zouden moeten accepteren.
Het kan allemaal zo veel makkelijker en eenvoudiger zoals Forum al tijden bepleit. Toch is er nog geen enkele partij dat de moeite heeft gedaan om zich te verdiepen in het Australisch migratiemodel. Waarom zo moeilijk doen politici? Wanneer gaan jullie het nu eens doorhebben dat het huidige beleid onhoudbaar is?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten