FVD over VVD-kiezers: "Nu niet janken"

Geen categoriemei 13 2017, 17:00
Houd de krokodillentranen maar voor je.
In de aanloop naar de verkiezingen waarschuwden wij van écht rechts andere (quasi-) rechtse kiezers keer op keer dat ze vooral niet in het 'rechtse' verhaal van de VVD moesten trappen. De nepliberalen deden weliswaar weer net alsof ze daadwerkelijk rechts waren, maar je moest wel heel, heel dom zijn om daar in te trappen, schreven wij.
Ongelooflijk genoeg blijkt een groot deel van de VVD-kiezers die boodschap gewoon genegeerd te hebben. Daardoor kon die partij toch weer de grootste worden... en zijn die kiezers nu geschokt dat Rutte en co. zaken willen doen met GroenLinks:

VVD in een coalitie met GroenLinks? Voor een groot deel van de lezers toont Rutte zich daarmee doof en blind en speelt stommetje voor zijn achterban. Net als bij de vorige formatie, toen drastische nivelleringsplannen uit de koker van de PvdA de kiezers van Rutte deden steigeren, voorvoelen de VVD-stemmers nu met GroenLinks eenzelfde scenario.

De enige gepaste reactie hierop komt, hoe kan het ook anders, van Forum voor Democratie:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/863314043616014337
Zo is het maar net. VVD-kiezers kunnen nu wel janken dat ze dit niet gewild hebben, maar ze moeten hun mond maar lekker houden. Steeds weer waarschuwden wij van écht rechts ze ervoor dat Rutte de boel weer zou bedriegen. De man heeft namelijk geen enkel principe.
Toch mocht hij weer met de winst aan de haal gaan. Waarom? Omdat een heel groot aantal kiezers oliedom is. Daarom. Dan kunnen die mensen nu wel tranen met tuiten janken, maar daar trapt helemaal niemand in. Jammer dan jongens, hadden jullie maar verstandiger moeten zijn. Een blinde kon nog zien waar Rutte mee bezig was, maar jullie trapten er voor de zoveelste keer met open ogen in. Als iemand een belastingverhoging verdient zijn jullie het. Het enige jammere is dat wij er ook aan mee moeten betalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten