Gaan we weer! Lachgasgekkie rijdt compleet onder invloed in op de politie

Gaan we weer! Lachgasgekkie rijdt compleet onder invloed in op de politie

House of Media / Shutterstock

Een negentienjarige lachgasjunk uit Gennep (Limburg) is zaterdagavond aangehouden wegens het inrijden op een politieauto. Het incident vond plaats op de snelweg in het Noord-Brabantse Boxmeer. De man bleek letterlijk totaal de weg kwijt te zijn en was onder invloed van lachgas.

De 19-jarige man had eerder op de dag al een rijverbod van de politie gekregen omdat hij toen ook al onder invloed van lachgas bleek te zijn. Toen agenten dezelfde man 's avonds weer zagen rondrijden, wederom lurkend aan een lachgasballon, was de maat vol voor de politie en probeerden ze de man te arresteren.

De man reed vervolgens opzettelijk in op de politie waarbij twee politiewagens en de auto van de dader beschadigt raakte.

De Limburger wordt door de politie verdacht van een heel ballonnen slinger aan strafbare feiten zoals poging tot doodslag, rijden onder invloed van drugs en het rijden tijdens een rijverbod zonder geldig rijbewijs.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Lachgas Boxmeer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties