Gaykrant: 'Situatie van homo's afgelopen twintig jaar verslechterd. Komt door nieuwkomers!'

Geen categorieaug 06 2018, 21:00
Het gaat niet goed met de situatie van LHBT'ers in Nederland. Hun veiligheid springt met rasse schreden achteruit, en dan met name in Amsterdam. U weet wel: de stad die zogenaamd geldt als de internationale homohoofdstad, maar waar je niet meer veilig hand-in-hand over straat kan als niet-hetero. Het zijn allang niet alleen meer 'rechtse' klokkenluiders die dit verkondigen, maar de hoofdredacteur van de Gaykrant - Hans Prummel - zegt het nu ook.
https://twitter.com/WNLOpZaterdag/status/1025748994402738176
Het is allang niet alleen meer een feestje voor homo's in Nederland. De ene na de andere liefhebber van herenliefde krijgt in dit land een paar blauwe ogen gemept door homohaters, maar tijdens de Gay Pride vaart wel half politiek Den Haag mee met een boot. Want in Nederland zijn homo's vrij! En kunnen ze zijn wie ze willen zijn. Hoera!
Achter die vrolijke façade gaat een grimmige wereld schuil. Want door het opengrenzenbeleid van de afgelopen tientallen jaren zijn veel leden van culturen binnengehaald waarin die gevierde vrijheid helemaal niet zo vanzelfsprekend is. De meesten van hen fronsen alleen hun wenkbrauwen, maar er zijn er genoeg die hun zienswijzen uit het Midden-Oosten ook implementeren in West-Europa. Met desastreuze gevolgen, zoals inmiddels zelfs betoogd door de hoofdredacteur van de Gaykrant, Hans Prummel:

"Twintig jaar geleden was de situatie van homo's beter dan nu. Dat zal ongetwijfeld met nieuwkomers in ons land te maken hebben."

Overigens had de heer Prummel nog wel wat aanmerkingen op de wijze waarop WNL zijn woorden naar voren bracht. Volgens hem waren ze uit hun verband getrokken, want hij bedoelde eigenlijk "het toenemende anti-LHBT geweld in met name Amsterdam..." Nou, bij dezen is de verduidelijking binnen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten